Quinoa Reje Panang Curry

Udviklet af: Katrine Mira Damm, Naturlig Glutenfri

Ingredienser (4 pers):

180 g. quinoa
250 g. tigerrejer
3 spsk. thai panang karrypasta
1 håndfuld kål (brug din favorit)
1 gul peberfrugt, skåret i strimler
1 rødløg
1 fed hvidløg, finthakket
1 chili (kan undlades eller bruges mindre)
1 tsk ingefær, fintrevet
1/2 tsk Himalaya salt
½ tsk fiskesauce
2 spsk. olie
2 dåser fed kokosmælk
1 lime, saften heraf
Evt 2 spsk finthakket koriander til pynt

Fremgangsmåde:

Varm en wok eller gryde op og tilsæt olien når den er varm.

Kom løg, gul peber, chili, hvidløg og ingefær i og steg 1 min.

Tilsæt panang karrypasta og steg i 30 sekunder.

Tilsæt rejerne og steg til de begynder at skifte farve, det tager et minut eller to.

Tilsæt fiskesauce og kokosmælk samt kål og quinoa, og
rør rundt.

Tilsæt kokossukker, salt og limesaft.

Rør rundt, smag og afbalancer de søde, salte og syrlige smage efter din smag, og lad simre i 15 minutter.